Skip to main content

Netcom Analytics
Συστήματα Business Intelligence

Starten Development
E-Commerce, B2B, Websites

Νέες δυνατότητες αναβάθμισης της εφαρμογής SingularLogic e-Manpower

SingularLogic e-Manpower
Αγαπητοί Συνεργάτες,

Οι ανάγκες των επιχειρήσεων συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, όπως αυτές διαμορφώνονται μέσα από τις συνθήκες που βιώνουμε και τις τεχνολογικές εξελίξεις που ορίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό και την εξέλιξη των προϊόντων μας.

Στον όμιλο Epsilon Net όπως έχει διαμορφωθεί με συγκεκριμένες στρατηγικές κινήσεις από τις αρχές του έτους και ιδιαίτερα μετά και την ίδρυση της Epsilon SingularLogic στις 22/1/2021, βασικό μας μέλημα είναι η παροχή ολοκληρωμένων, πρωτοποριακών λύσεων και υπηρεσιών για τους πελάτες μας, για την πλήρη και ορθή κάλυψη των μηχανογραφικών αναγκών τους με τις πλέον σύγχρονες εφαρμογές.

Στα πλαίσια αυτά πρωταρχικός μας στόχος και βασικό μέλημα είναι η ικανοποίηση του πελάτη μέσα από τη δυνατότητα να επιλέξει τη λύση που του ταιριάζει, από το σύνολο των λύσεων που προσφέρει το οικοσύστημα Epsilon Net, SingularLogic και Data Communication.

Με βάση τα παραπάνω, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε σχεδιάσει τη δυνατότητα που σας παρέχεται πλέον για την αναβάθμιση της εφαρμογής SingularLogic e-Manpower. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από ένα νέο και πρωτοποριακό οικοσύστημα εφαρμογών Μισθοδοσίας του ομίλου Epsilon Net και να εκμεταλλευτείτε τις νέες δυνατότητες που εξασφαλίζονται σε λειτουργικό επίπεδο, σε ολοκληρωμένη υποστήριξη και σε άμεση ενσωμάτωση της επίκαιρης νομολογίας.

Ειδικά για τις εφαρμογές μισθοδοσίας, σημαντική παράμετρο για την ανάγκη αναβάθμισής τους σε νέες, αποτελεί η πρόθεση της Microsoft να προτρέπει στη χρήση του προγράμματος περιήγησης Edge, αντί του Internet Explorer, ο οποίος ωστόσο συνιστά δομικό στοιχείο για την εύρυθμη λειτουργία των εφαρμογών μισθοδοσίας της SingularLogic.

Μέσα από τη σουίτα εφαρμογών του ομίλου Epsilon Net, Business Μισθοδοσία –Edition I, II, III, δίνεται η δυνατότητα πολλαπλών επιλογών, μιας και οι εφαρμογές δομούνται βάσει των πραγματικών αναγκών σας.

Η μετάβαση στο νέο σύστημα μισθοδοσίας, για επιχειρήσεις με έως και 100 εργαζόμενους, θα μπορεί να γίνει μόνο με την αξία release της νέας εφαρμογής. Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης σε εκπαιδευτικό υλικό, καθώς και migration tool στη διάθεση του Συνεργάτη σας, για την ομαλή μετάπτωση των δεδομένων από e-Manpower σε Business Μισθοδοσία – Edition I, II, III.