Epsilon Smart

Η Web εφαρμογή έκδοσης παραστατικών για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις λειτουργεί από υπολογιστή, tablet & smartphone. Διαθέτει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον εμπορικής εφαρμογής (αγορές, πωλήσεις, αποθήκη, εισπράξεις, πληρωμές, crm, calendar) και έχει μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την On line σύνδεση με τις λογιστικές εφαρμογές της Εpsilon Net (Εxtra - Ηyper). Δημιουργήστε εύκολα και άμεσα τα νέα ηλεκτρονικά τιμολόγια και πραγματοποιήστε τις αποστολές σας μέσω email. Απευθείας σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA την Α.Α.Δ.Ε.
Συνδέστε την επιχείρησή σας με τον Λογιστή
Αυτόματη πληροφόρηση του λογιστικού γραφείου για όλα τα δεδομένα που επιλέγετε να γνωρίζει.
Με μία ματιά

Σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA

Εκδώστε παραστατικά και ταυτόχρονα διασφαλίστε απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε. και την πλατφόρμα myDATA (Digital Accounting and Tax Application) για την άμεση αποστολή τους. Αξιοποιήστε την τεχνολογία προς όφελος σας με την αξιοπιστία και την εγγύηση της Epsilon Net.

Αμφίδρομη Επικοινωνία

Η επιχείρηση με την έναρξη χρήσης της εφαρμογής λαμβάνει On line όλα τα δεδομένα συναλλασσομένων και λοιπών λογαριασμών από τις εφαρμογές (Extra – Hyper - Academia Financials) που τηρεί ο λογιστής στο γραφείο του. Οι λογιστικές εφαρμογές (Extra – Hyper - Academia Financials) των λογιστικών γραφείων ενημερώνονται αυτόματα με τα παραστατικά που εκδίδει η επιχείρηση και συνδέονται μόνο με την εφαρμογή Epsilon Smart.

Άμεση εκκίνηση

Ξεκινήστε την χρήση του προγράμματος και εκδώστε το πρώτο τιμολόγιο με δύο απλά κλικ. Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας σε ένα μόνο λεπτό και δοκιμάστε δωρεάν την εφαρμογή για ένα μήνα.

Μείωση κόστους

Εργαστείτε μέσα από ένα σύγχρονο Web περιβάλλον, από οποιοδήποτε συσκευή (Η/Υ, laptop, tablet, smartphone) και από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows, i/OS, Android) χωρίς κόστη παραμετροποίησης, χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις και με δυνατότητα μηνιαίας ή ετήσιας συνδρομής για ακόμη καλύτερο έλεγχο.

Μειώστε τον φόρτο εργασίας

Αυτοματοποιήστε τις εργασίες σας πολύ εύκολα και οδηγήστε την επιχείρησή σας στη νέα εποχή, εξασφαλίζοντας άμεσο κέρδος, αύξηση της παραγωγικότητας και μείωση του φόρτου εργασίας.

Όλα στο cloud

Οργάνωση και ασφάλεια στο Cloud με πρόσβαση από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, από το smartphone και το tablet σας, όπου κι αν βρίσκεστε, με την αξιοπιστία που προσφέρει το Microsoft Azure!
Εμπορικό

Τιμολόγια on the go

Εκδώστε τα τιμολόγια σας ανά πάσα στιγμή. Πραγματοποιήστε την αποστολή τους από όποιο σημείο και αν βρίσκεστε, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των cloud εφαρμογών με την ταχύτητα και την τεχνολογία του Epsilon Smart.

Έξυπνα, γρήγορα, αξιόπιστα

Δημιουργείστε παραστατικά και αναφορές εύκολα και αυτοματοποιημένα, μόνο με μία απλή καταχώρηση των στοιχείων. Με ένα κλικ εκδώστε τιμολόγια, αποδείξεις και δελτία αποστολής άμεσα και γρήγορα.

Αποθήκη

Ενημερωθείτε για όλες τις λειτουργίες της αποθήκης ανά πάσα στιγμή και όπου και αν βρίσκεστε. Πραγματοποιήστε εύκολο άνοιγμα είδους/υπηρεσίας, ανεβάστε φωτογραφία και δείτε τις κινήσεις τους άμεσα.

Η πληροφόρηση που αλλάζει τα δεδομένα

Δημιουργήστε KPIs προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας έχοντας πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα από παντού. Έχετε άμεση πληροφόρηση για όλες τις συναλλαγές της επιχείρησης σας (Πληρωμές, Εισπράξεις, Πελάτες, Προμηθευτές), τη ρευστότητα και την πορεία της για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα επιλέξετε.

Κάτι περισσότερο από τιμολόγηση

Εκσυγχρονίστε άμεσα την επιχείρησή σας με: Ολοκληρωμένη διαχείριση πελατών, προμηθευτών, ειδών, υπηρεσιών, εισπράξεων, πληρωμών, πωλήσεων & αγορών. Εύχρηστη και απλή εφαρμογή με την εγγύηση της Epsilon Net.
CRM

Οργάνωση & έλεγχος

Καταγράψτε τις εργασίες και τα ραντεβού σας. Ημερολόγιο και εργαλεία CRM για τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής σας, με Online πρόσβαση σε όλες τις ενέργειές σας από οπουδήποτε.

Εισπράξεις

Είστε ο επικεφαλής των οικονομικών σας. Πραγματοποιήστε τις εισπράξεις σας και ελέγξτε τις πληρωμές σας με μία ματιά. Όλες οι χρηματοροές της επιχείρησής σας σε οποιαδήποτε οθόνη, όπου και αν βρίσκεστε.

Ευκαιρίες πώλησης

Παρακολουθήστε τις ευκαιρίες πώλησης να μετατρέπονται σε πραγματικές πωλήσεις έχοντας όλο τον έλεγχο της διαδικασίας στα χέρια σας.

Αρχεία

Βάλτε τέλος στην χρονοβόρα διαχείριση αρχείων. Επιλέξτε εύκολα και γρήγορα το αρχείο που χρειάζεστε, επισυνάψτε το και στείλτε το με ένα κλικ. Ενημερωθείτε για το διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης αρχείων εξοικονομώντας χρόνο για την επιχείρησή σας.

Εργασίες – Projects

Έχετε όλη την εποπτεία των εργασιών σας και την δυνατότητα να δημιουργήσετε όλα τα βήματα που χρειάζονται έως την υλοποίηση. Ανάλυση όλων των Projects, των διαδικασιών και την εξέλιξη τους εύκολα και παραμετροποιήσιμα.
Συνδέσεις

Cloud

Αξιοποιήστε το Cloud προς όφελος σας, εξασφαλίζοντας πόρους για την επιχείρησή σας. Το Microsoft Azure σας παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεστε σε όλη την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Mobile app

Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή του Epsilon Smart στο App store & στο Google Play. Πλήρης εφαρμογή του Epsilon Smart στις Android & iOS συσκευές σας. Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησή σας στο smartphone ή το tablet σας.

Σύνδεση με τα λογιστικά γραφεία

Επωφεληθείτε από την απόλυτη συμβατότητα του Epsilon Smart με τα λογιστικά γραφεία της αγοράς. Online ενημέρωση των κινήσεων της επιχείρησης με το πρόγραμμα του λογιστικού γραφείου που συνεργάζεστε.

Αυτόματη αποστολή στην πλατφόρμα myDATA

Αποστείλετε τα αρχεία σας αυτόματα την πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε. με ασφάλεια από το Epsilon Smart. H νέα πλατφόρμα της Epsilon Net είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα Ηλεκτρονικά Βιβλία της Α.Α.Δ.Ε. τηρώντας όλες τις προδιαγραφές που χρειάζονται.